Liga és Kupagyőztesek 2014/15

Befejeződtek a kupa és a ligák kűzdelmei, megvannak a végső győztesek:
Az “A Kupa – Bill Russell Cup” idei nyertese a Kosáreső Förgeteg!
A playoff brutálisra sikerül, óriási taktikázások voltak a szezon utolsó felében kieső sztárok miatt. A PO első körében nem kis meglepetésre minden párharc upsettel végződött, azaz az alacsonyabb kiemeléssel rendelkező csapat ment tovább.
A bronzérmet bár a rendszer TS Alba-nak hozta ki (saját szabályaival szembe menve) a döntetlenre tekintettel megosztva jár a Hilldale Hedgehogs csapatá
Az arany végül a Kosáreső Förgeteg csapatának nyakába került aki a címvédőt taszította le a trónájról az “A” Ligában is ezüstöt nyerő Shawshank Gang-et.
Az “A” liga : Bill Russell League végeredménye:
1. CyTatos – Gyakorlatilag rajt cél győzelem, parádés draft
2. Shawshank Gang – Az egyedüli aki megtudta szorongatni a későbbi győztest, majdnem másfél hétig vezette is a ligát, Korver-Ariza triplagyár ~50$-ért a drafton gyönyörű momentum.
3. Borsod Celtics – Óriási hajrával, 30 nappal a szezon vége előtt még 7. volt, a végén 1 ponttal hagyta maga mögött a kapanyányi monyókat

A “B” liga : Larry Bird League végeredménye:
1. Jason’s team – Jasonprof nagy fölénnyel húzta be az évet, tette ezt egy olyan drafttal ami után a legnagyobb gondja az volt kit ültessen teljes ligás meccseken.
2. Thunder Bay Dragons – A tavalyi D liga győzten meg sem áll a legmagasabb osztályig, bár most nem volt esélye elvinni az aranyat, a továbbjutás megvan
3. SCA – Egy ponttal maradt le a fényesebb éremről de pont ennyi kellett volna a 4. helyhez is – Czibi nagy bánatára. Ezen felül ő lett ligája high scorere!

Az alsóbb ligákban nem élt annyira a transaction pia, viszont a waiver piac annál jobban, a kommentároktól most eltekintünk mert a napi folyását a ligáknak már nem tudtuk követni, ettől függetlenül gratulálunk  győzteseknek.

A “C” liga : Kareem Abdul-Jabbar League végeredménye:
1. Pripjaty Red Star
2. Wrecking Warriors
3. Makogó Makákók

A “D” liga : Wilt Chamberlain League végeredménye:
1. Bricklayers
2. Vasi Manus
3. #MFFL

Gratulálunk mindenkinek, és köszönjük a részvételt, remek sorozatok voltak!

A ligák összegzésének alsó margójára:
Idén megtörtént az az eddig is megjósolható esemény ami számunkra igazán új helyzetet teremtett: a ligákat vivő mindkét személy olyan kemény mezőnnyel találkozott, hogy lecsúszott a B Ligába (amit jövőre tökre megnyerünk! :D ). Ez, bár most még nem vagyunk boldogak, de azt jelenti hogy tényleg egyre magasabb szintű a versengés és tényleg a legjobbak maradnak felül, és ez igazán örömteli. Két év múlva a C liga élmezőnyéből szeretném megírni ezt a cikket, szóval mindenki kösse fel a gatyáját, jövőre ugyanitt!

(a dicsőségtáblás adminisztrációt még nyárig felvezetjük :) )
HFBA
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás