Hamis a baba: 10 játékos akit nem draftolok le

Idén is jövök a polgárpukkasztó negatívhullámommal, nézzük az arcokat akinek ledraftolása véleményem szerint nagyban csökkentheti az első helyre predesztinált esélyeket. Csak hogy ne legyen olyan egyszerű kivétel nélkül komoly rotációembereket válogatok, és támadok meg statisztikai, jellemi, környezeti körülményeik miatt.
Kevin Durant
Igen, ezt a nevet két hete nem írtam volna le, de sikerül a tavalyi MVP-nek egy olyan sérülést összeszedni amiből nagyjából testsúly szerint növekvő az esély hogy rosszul/lassan/sose jön ki. Ezekből szerintem a legvalószínűbb hogy lassan. Nem hiszem, hogy a tavalyi Westbrook kálvária után nagyon kísérletező kedvében lenne az OKC orvosi stábja, még azt is megkockáztatom, hogy az előre jelzett december elejei-közepi visszatérés helyett ebben a naptári évben nem látjuk pályán a Thunder dobógépét. Ehhez képest értéke bőven top 20 maradhat.
Jimmy Butler
A Chicago irtózatosan megerősödött a nyáron, Gibson megtartásával és Gasol behúzásával magasban. Erről beszél mindenki, mégis ha az alacsony állományát nézi meg a csapatnak a hozzáértő akkor rájöhet hogy a legmélyebb padok egyikét láthatja, Rose esetleges kiesésével is komoly nevek maradnak, ilyen környezetben pedig Butler legjobb esetben is 4. opció lehet támadásban, kezdő felállással 5. Ehhez hozzátéve hogy végig az ellenfelek legjobb támadó periméter játékosaival kell majd küzdenie szinte biztos, hogy maximum tartani tudja tavalyi számait, amik az előtte lévő évhez képest nem túl reményteljesek. Egyetlen remény lehet esetében hogy komolyabb blowoutok sorát követheti a papíron brutális Bulls, és a garbage timeban az egyetlen fennmaradó kezdő lehet. Ára ehhez képest igen borsos lehet hiszen igen nagy közönség kedvenc. Nem jó vétel.
Dante Exum
Fiatal, reményteli, és az amerikai sportsajtó színe java kijelentette hogy orbitális nagy bust. Én pedig hiszek nekik. Persze feltételesen, hisz pár év alatt Trey Burke-el összeszokva kegyetlen duó lehetnek, de a következő 2 év csak a fejlődésről fog szólni, még pár hónap D-ligát se tartok lehetetlennek ha a Jazz nem hajlandó ráülni a tankra.
Steve Nash
Már csak az emlékére licitálunk, ez a szomorú igazság. Nem tartom lehetetlennek hogy 15-20 meccsen mutasson 10pts 10ast mutatókat, de jeleneg ez a legjobb amit eltudok róla képzelni, minden más esetben csak feleslegesen foglalja a helyet az értékes pademberektől. Csúnyán öregszik az egykori MVP, fantasy szempontból már csak annak drukkolok hogy jövőre ne kelljen újra leírnom ide a nevét. Update: Nash idén és valószínüleg soha többet nem játszik. Ez nem vénnek való vidék.
Nikola Pekovics
Ez a Minny nem neki van kitalálva, kicsit olyanra számítok tőle mint a run’n’gun Lakersben csak önmagát kereső Chris Kaman-tól. És ez nem jó, nagyon nem.
Iman Shumpert
Ha J.R.Smith nem égetné a perceit, ha nem próbálna meg úgy viselkedni mint J.R.Smith, és ha nem akarnák minden évben ötször eladni mint J.R.Smith-t akkor érhetne annyit mint J.R.Smith. De nem ér.
Ben McLemore
Lehet hogy csak azért mert óriási Stauskas fan vagyok, de túl fiatal, túlságosan csak az atletikusságára épít és túlságosan inkompatibilis vele a csapata. Nem fog sokba kerülni, de lehet hogy az is sok lesz érte. Nem tartom lehetetlennek hogy év közben csapatot vált.
Paul Pierce
Igen kellemetlen lesz hogy a komoly fejlődést mutató Otto Porter kiszorítja a kezdőből, de végjátékoknál biztosan ő lesz fent. A nevet meg kell fizetni, a kérdés az hogy ki akarja?
Andrew Bogut
Ha nem sérül meg a Warrirors döntőt játszik. A Warriors nem fog döntőt játszani. Sajnos.
Enes Kanter
A Jazz magasa évek óta megállt a fejlődésben. De idén. Nincs de.
Természetesen mint minden évben vitatkozni lehet. De az érvelést csak az éves statisztikák és a draftértékek mutatják igazán!
@rosszember
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás