Draftidőpont hirdetés és helyzetjelentés

Vészesen közeledik a szezon és a draftok, így tehát illik konkrétumokat közölni!
A draft időpontokra való szavazás holnap éjfélkor lezárul az “A”, “B” és “C” ligában. Eredmény hirdetés reggelig kb.
Aki nem szavazott még az tegye meg a liga falán elhelyezett commmish note alatt található linken.
Aki már szavazott az is nézze meg mert a múltheti vírusmarketing akciónkat valaki nagymértékű trollkodással hálálta meg így az “A” és “B” liga addigi szavazatai megsemmisültek :( ( hozzáteendő, hogy saját bénaságunk/jóhiszeműségünk is kellett ahhoz hogy kölyökvíziló méretű célkeresztet dobjunk jóakaróinknak ).
A draft időpont szavazás lezárás után a pár fel nem töltött helyre (kb 1-3 hely és 8-10 meghívó lett rá kiküldve) szinpatikus idegeneket eresztünk. Így véglegesedik majd ez a három liga.
A “D” liga jelenleg 8 fővel rendelkezik, ezért a jelentkezési határidőt kitoltuk 20.-ig. Ezen liga draftszavazását szombat éjfélkor zárjuk le. Eredményhirdetés az előzőekhez hasonlóan.
További fontos hírünk hogy a Ball don’t lie podcast a jövő héten fantasy különszámmal érkezik, amiben ha minden igaz komoly szeletet szánnak a kezdő játékosok informálására is, de lesz egy kis hardcore statgeek vonal is.
További szép hetet mindenkinek, jobbulást az OKC fanoknak! (FYI: Durant out for 2 months or god and Yao Ming knows how long)
#FreeSimmons
@rosszember
Kategória: Hír, Helyzetjelentés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás