NCAA March Madness HD steam hogyan?

Ha megkérdeznénk bárkiket Amerikában, hogy mi a legizgalmasabb kosáresemény az évben, akkor az esetek 90%-ában a March Madness lenne megjelölve válaszként. Miért is izgalmasabb ez, mint egy Nets-Kincks playoff harc, vagy egy Boston-Chicago konferenciadöntő? A képlet egyszerű, minden továbbjutás 1 meccsen döntenek el, így a hozzávetőlegesen 50 Dávidból legalább 10 megfektet egy (ha nem több) Góliátot. Márpedig az ilyen sztorikat látni kell, főleg hogy az NBA-ben hasonlót utoljára a 2007-es Warriors csoda során láthattunk. Itt ez mindennapos.
Az egész lebonyolításról és a csapatokról kicsit bővebben a http://www.kezdo5.hu/index.php/ncaa oldalon tájékozódhatsz.
Mi ebben a Fantasy?
A továbbjutási táblát legjobban megtippelő a yahoo- 10000$ jutalmat kap. Könnyű pénz?
Magát a táblát 18,446,744,073,709,551,616 féle képpen lehet kitölteni.
Összehasonlításképpen: egy ötöslottó szelvényt 43.949.268 féle képpen
És mindezt hogyan?
Természetesen majdnem minden meccsről van a http://www.firstrow1.eu/ -n link, de a tapasztalt steam nézők tudják hogy ez meg sem közelíti az NBA League Pass színvonalát, és miután az amerikaiaknak ingyenes az NCAA hivatalos webstream-jének nézése így a csatornák választéka is elég szűkös [a visszajátszásról már ne is beszéljünk].
De van megoldás!
Alapesetben ha ellátogatunk a http://www.ncaa.com/march-madness-live/ oldalra akkor ha szerencsénk van a meccsek visszajátszásait megtudjuk nézni HD-ban (de nem adnék rá sok pénzt hogy ez így marad az európaiaknak sokáig..) illetve meccseket is itt tudnánk nézni élőben… ha lenne egy jó amerikai IP címünk.
Ilyet természetesen lehet szerezni, a következő lépéseken kell végigmenni:
1.: töltsünk le egy TOR böngészőt [ez az eszköz a DEEP WEB-nek nevezett névtelen böngészés kapuja, remek Index cikk jelent meg róla pár hete:
http://index.hu/tech/2013/01/29/bejartuk_a_web_sotet_oldalat/ ]
ezt itt találjátok: https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
a windows felhasználó angoltudással rendelkezőknek a direkt link a filera:
https://www.torproject.org/dist/torbrowser/tor-browser-2.3.25-5_en-US.exe
mindenki más megtalálja a kedvének valót, de sajnos mandarin tudás hiányában én az nagol verziót írom le.
2.:telepítsünk
katt a filera ami kicsomagolja magát az általad megadott helyre, és kész.
a mappa magát a TOR-t és egy ahhoz tartozó portolt firefoxot tartalmaz, semmilyen fileodat nem fogja bántani, és pendriveról is simán működik [virtuális pacsi világunk hackereinek]
3.:adjunk hozzá falsh-t
miután az NCAA nézéshez szükséges Flash így azt is telepíteni kell. hogyan?
másolj ki mindent a C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash mappából és illeszd be a HELY AHOVA KICSOMAGOLTAD A TORT\Tor Browser\FirefoxPortable\App\Firefox\plugins
mappába
4. indítsuk el a Tort
Start Tor Browser exe …
Tor tölt.. és kész Connektált.
Ekkor egy jó kattintás a View the network mezőre, válassz ki egy amerikai zászlós elemet a listából, jobb klikk copy -> fingerprint.
5. Flash aktiválása
közbe megnyílt egy firefox ablak, ennek balfelső sarkában lenyílómenüben rákattintasz hogy add-ons -> plugins -> enabled gomb a Flash-re és ok..
Kész is vagyunk.
6.Meccsnézés!
bemásolod a http://www.ncaa.com/march-madness-live/ címet és ollé, már megy is a HD stream
Amennyiben nem enged be ip cím miatt egy new identity gomb segíthet ekkor random új IP-t rendel hozzád és akkor a 4. ponttól újra kell csinálni. De nekem eddig 100%os működési arány van.
Megjegyzés: minden újraindításnál a 4. ponttól újra kell csinálni az egészet. illetve lesz hogy rákérdez a böngésző hogy akarod-e a flash plugint használni, ilyenkor nyugodtan aktiváld.
U.i.: Nem kell félni hogy bármi illegális lenne a leírtakban, lényegében a TOR adatvédelmi szempontból a legbiztonságosabb böngészési mód, lényegében lenyomozhatatlan böngészést valósít meg, emiatt gyorsasága is kicsit kisebb mint az ismert böngészési formáknak
U.i.2. Ugyanezzel a módszerrel lényegében minden régiós megkötés miatt letiltott tartalmat meg tudsz nézni, mint pl.: sorozat epizódok amerikai csatornák honlapján
rosszember
Kategória: Help
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás